Ironija slucaja

Go down

Ironija slucaja Empty Ironija slucaja

Post  Spirit on Tue Sep 30, 2008 2:05 am

Ivana Blagojević (24) iz Bratunca preminula na svojoj svadbi uz pesmu Ace Lukasa Počnite bez mene". Nesrećna devojka umrla od srčanog udara u restoranu naočigled nekoliko stotina svatova

Ivana Blagojević (24) preminula je na svojoj svadbi u Bratuncu nekoliko časova posle venčanja! Nesrećna devojka zaigrala je uz omiljenu pesmu Počnite bez mene" Ace Lukasa, i srušila se nasred restorana naočigled više stotina zvanica! Ivana je ostala na mestu mrtva, a lekari su utvrdili da je umrla od srčanog udara!

Svadbeno veselje u gradiću Bratunac u Republici Srpskoj u nedelju uveče preraslo je u tragediju koja se dogodila samo nekoliko časova nakon što je Ivana Blagojević, rođena Prokić, rekla da" svom izabraniku Dragu Blagojeviću iz Bratunca.
Drago Blagojević kroz suze kaže da još ne može da se pomiri s činjenicom da njegova Ivana nije živa!
- Godinama smo se zabavljali i maštali o zajedničkom životu. Jedva smo čekali svadbu, mesecima se pripremali. Doktori su rekli da je umrla od srčanog udara. Jednostavno joj je puklo srce od prevelike sreće - kaže Blagojević.
On dodaje da je veselje počelo u nedelju ujutro i da je Ivana sve vreme bila vesela.
- Nije se žalila da ima bilo kakve tegobe. Venčali smo se prvo u crkvi, a potom i u opštini. Onda smo došli u halu bivše Kartonaže" u Bratuncu, gde se nalazi restoran. U njemu je trebalo da bude održano svadbeno veselje pred nekoliko stotina zvanica. Slavlje je počelo, muzika je svirala i svi su bili veseli. Ivana je oko 18 sati ustala da igra uz svoju omiljenu pesmu Počnite bez mene" Ace Lukasa. Ustala je i samo se srušila na pod! Prvo smo pomislili da se samo onesvestila od umora. Međutim, ona nije davala znake života. Svi smo se okupili oko nje, a potom je odvezli u obližnji Dom zdravlja. Nažalost, nije joj bilo spasa - ispričao je Blagojević.
Drago naglašava da njegova pokojna supruga nikada nije imala problema sa srcem.
- Ne znam šta da kažem. Ni u najcrnjim noćnim morama nismo mogli da naslutimo da će nas zadesiti ovakva tragedija! U subotu smo se spremali za svadbeno veselje, a danas se spremamo za sahranu. Umesto muzike i smeha, našom kućom sada odzvanja jauk - očajan je Drago. Ceo Bratunac je u šoku. Meštani kažu da sličnu tragediju ne pamte u svom kraju.
- Ovako nešto desilo se jedino u Hasanagici, a sada i ovde u Bratuncu. U ovom kraju nije zabeleženo ništa slično, da mlada umre na svojoj svadbi - tvrde Bratunčani, i dodaju da je Ivana uvek bila zdrava i vesela devojka i da se poslednjih dana spremala za svadbu s mladićem kojeg je volela i s kojim se godinama zabavljala.

I porodice Blagojević i Prokić, kažu meštani, danima su se spremale za svadbu dvoje mladih, i niko ni u snu nije mogao da nasluti tragediju.
- U nedelju je u celom Bratuncu bilo veselo. Svi smo se radovali venčanju to dvoje mladih ljudi. Ivana se šalila s gostima i stalno se smejala. Došli smo u salu, muzika je svirala, a neki su i plesali. Ivana je zaigrala uz pesmu Ace Lukasa i odjednom se srušila. Pomodrila je, a krv joj je krenula na usta. Svi smo zanemeli, a muzičari su prestali sa svirkom. Niko, međutim, tada još nije mogao da nasluti da će se desiti ono najgore. Ivana je odvezena u Dom zdravlja koji se nalazi u blizini mesta slavlja. Svi smo s nestrpljenjem čekali da čujemo vesti o Ivani, i tada je javljeno ono najgore. Usledio je jauk. Svadba je prekinuta, a gosti su se uputili kućama neutešnih porodica Blagojević i Protić - kaže jedan od svatova. Ironija slucaja 111

_________________
Istina pocenje lazima

Ironija slucaja
Spirit
Spirit
Admin

Number of posts : 552
: Nis
Registration date : 2008-02-18

View user profile http://spiritworld.forumsc.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum