Kucni ljubimci
3 posters
Page 1 of 1
Kucni ljubimci
Kada bi ste birali,ako vec nemate, kog bi ste kucnog ljubimca cuvali? Zasto bas tog?
Ja bi volela da cuvam psa.Probala sam da cuvam par razlicitih vrsta zivotinja.Ali mislim da je cuvanje psa kao kucnog ljubimca donosi najvece zadovoljstvo.Sve ostale zivotinje prave samo oavezu,bez imalo zadovoljstva.A na kraju vam je ipak zao kada uginu......
Ja bi volela da cuvam psa.Probala sam da cuvam par razlicitih vrsta zivotinja.Ali mislim da je cuvanje psa kao kucnog ljubimca donosi najvece zadovoljstvo.Sve ostale zivotinje prave samo oavezu,bez imalo zadovoljstva.A na kraju vam je ipak zao kada uginu......
Re: Kucni ljubimci
Uh, sve sam se trudila da izbegnem ovu temu, pa je citala, i onda odlazila sa njie..ali eto moram da se vratim.
Imali smo psa, 12 godina. Bio je to patulajsti šnaucer. 8 avgusta je uginuo, ne možga je bolje reći - umro. Namerno kažem umro jer je bio kao član porodice. Bilo je jako teško, ali jako teško.
Inače u našoj kužći bilo je raznih životinja:
-sijamska mačka ( 2 godine)
-čvrci ( da dobro ste pročitali)
-ribice
-papagaj
-kornjače (4 komata
-pas
-i sad dosta od mene..
Imali smo psa, 12 godina. Bio je to patulajsti šnaucer. 8 avgusta je uginuo, ne možga je bolje reći - umro. Namerno kažem umro jer je bio kao član porodice. Bilo je jako teško, ali jako teško.
Inače u našoj kužći bilo je raznih životinja:
-sijamska mačka ( 2 godine)
-čvrci ( da dobro ste pročitali)
-ribice
-papagaj
-kornjače (4 komata
-pas
-i sad dosta od mene..
vesticara- Number of posts : 149
Registration date : 2008-08-20
Re: Kucni ljubimci
MALI KUČNI ZOOLOŠKI VRT. INTERESANTNO. IMAO SAM I JA DOSTA ŽIVOTINJA ALI NE SVE U ISTO VREME. BIO JE TO LETEĆI ZOOLOŠKI VRT. 2 ZECA, AKVARIJUM, 2 KORNJAČE, 3 PSA (UKLJUČUJUĆI OVOG DANAŠNJEG) 2 HAMSTERA, I NEKU PTIČURINU ČIJE JE PERJE LETELO ISKLJUČIVO KA MOJOJ SOBI. VOLIM ŽIVOTINJE I ONE VOLE MENE...DOBRO...KADA DOĐE VREME ZA HRANU...
JA SAM PLAKAO KADA MI JE UMRO DRUGI PAS - DALMATINER. BIO SAM SREDNJOŠKOLAC KADA JE BOBI SA 2,5 GODINE DOBIO EPILEPSIJU. NEKOLIKO MESECI KASNIJE MOJI SU GA ODNELI KOD VETERINARA I USPAVALI. LEKOVI NISU VIŠE POMAGALI-DOBIJAO JE EPILEPSIJU PREKO NJIH. DANAS IMAM BOKSERA, ŽENKU OD 12 GODINA. ZOVE SE ĐUDI KAO ĐUDI FOSTER ALI BEZ OSKARA.
JA SAM PLAKAO KADA MI JE UMRO DRUGI PAS - DALMATINER. BIO SAM SREDNJOŠKOLAC KADA JE BOBI SA 2,5 GODINE DOBIO EPILEPSIJU. NEKOLIKO MESECI KASNIJE MOJI SU GA ODNELI KOD VETERINARA I USPAVALI. LEKOVI NISU VIŠE POMAGALI-DOBIJAO JE EPILEPSIJU PREKO NJIH. DANAS IMAM BOKSERA, ŽENKU OD 12 GODINA. ZOVE SE ĐUDI KAO ĐUDI FOSTER ALI BEZ OSKARA.
Ensys (Igor)- Number of posts : 143
Ëîêàöè¼à : Belgrade
Registration date : 2008-08-27
Page 1 of 1