Virtualni svet
+2
Nosonja
Spirit
6 posters
Spirit world :: Zdravlje :: Psihologija
Page 1 of 1
Virtualni svet
Zanima me kako se nosite sa virtuelnim svetom...
Da li je on,po Vama,neki drugi svet ili samo jedan od medijuma komunikacije?
Koliko Vas (ne)pogadjaju necije reci,postupci ljudi koji su iza odredjenih nick-ova?
Koliko paznje pridajete tome?
Da li Vas sve to moze izvesti iz takta?I,uopste,na koji nacin pristupate tome?
Da li i koliko razmisljate o tom virtuelnom svetu u realnom zivotu?
Da li i koliko on utice na Vas zivot,na Vase planove,Vasa razmisljanja,Vase raspolozenje...?
I,zapravo,koliko dopustate da on utice?
Volela bih da cujem Vasa misljenja na ovu temu
Da li je on,po Vama,neki drugi svet ili samo jedan od medijuma komunikacije?
Koliko Vas (ne)pogadjaju necije reci,postupci ljudi koji su iza odredjenih nick-ova?
Koliko paznje pridajete tome?
Da li Vas sve to moze izvesti iz takta?I,uopste,na koji nacin pristupate tome?
Da li i koliko razmisljate o tom virtuelnom svetu u realnom zivotu?
Da li i koliko on utice na Vas zivot,na Vase planove,Vasa razmisljanja,Vase raspolozenje...?
I,zapravo,koliko dopustate da on utice?
Volela bih da cujem Vasa misljenja na ovu temu
Re: Virtualni svet
Nikovi su smehotres, svi se prave pametni i duhoviti na netu a kad ih upoznaš ipak su skroz okej ljudi i čak su prijateljski nastrojeni
Povremeno ume da me izbaci iz takta kad se neko baš naglašeno pravi glup ali uglavnom, opušteno sve je to gubivremilica i zezanje
Jeste samo jedan od medijuma komunikacije ali ljudi ne umeju da ga koriste, kod nas naročito.
Ono što je totalno sranje kod komunikacije preko neta je kad se dogovaraš s nekim preko mesenđera da se vidite i onda se ispričate i kad se vidite uz tu kafu pivo il štagođ nemate šta da pričate. Hate that :-/
Povremeno ume da me izbaci iz takta kad se neko baš naglašeno pravi glup ali uglavnom, opušteno sve je to gubivremilica i zezanje
Jeste samo jedan od medijuma komunikacije ali ljudi ne umeju da ga koriste, kod nas naročito.
Ono što je totalno sranje kod komunikacije preko neta je kad se dogovaraš s nekim preko mesenđera da se vidite i onda se ispričate i kad se vidite uz tu kafu pivo il štagođ nemate šta da pričate. Hate that :-/
Re:svet
Aleluja smore za to mada ja u vecim drustvima samo posmatram
Bobb- Number of posts : 141
Registration date : 2008-08-28
Jednostavno niko ne može da me iznervira. Sve sa neta prihvatam sa velikom rezervom, i jako mnogo vremena mi treba da poverujem u ono sto se piše..Veliki sam skeptik po tom pitanju. Isitna upoznala sam par divnih ljudi, i to uživo i dan danas sam veliki prijatelj sa njima. Net mi samo nadopunjuje priču sa njima i kilometarsku udaljenost. Nastavili smo druženje i uživo i ne mislim da je ćaskanje preko msn-a nešto što ubija čar druženja. No, dobro to je samo moje mišljenje. I moj nik je smehotres, no ima svoj istorijat nastanka i vezan je realan život. Ustvari prvo je nastao u realnom svetu, pa je tek onda postao nick i prešao na net.
vesticara- Number of posts : 149
Registration date : 2008-08-20
VESTICARA, UDAJ SE ZA MENE:)
KlonK- Number of posts : 32
Registration date : 2008-08-20
Ja sam nolifer i zivot nemam van interneta.
A i nik mi je smehotres.
Petronije
A i nik mi je smehotres.
Petronije
petronije- Number of posts : 94
Registration date : 2008-09-04
Spirit world :: Zdravlje :: Psihologija
Page 1 of 1